EVERYDAY LIFE, HOME & INTERIOR

ONLY 1 WEEK + 1 DAY UNTIL MOVING DAY

Punkt nr. 6 på listen min over ting jeg vil gjøre i mai var "å blogge mer". Men det skrev jeg før jeg solgte oppbevaringsmøblene mine - og før rommet mitt ble forvandlet til et roterom uten like. Tingene og klærne mine flyter overalt, og jeg må bokstavelig talt brøyte meg til sengs hver kveld, haha.. Jeg blir mildt sagt stresset av tilværelsen, og finner det lite inspirerende å blogge i alt kaoset. Kan med andre ord nesten ikke vente til jeg overtar nøklene neste onsdag! Synes tiden har gått såå sakte siden jeg skrev under kontrakten.. Nå håper jeg bare de klarer å følge opp leveringstidene jeg har fått på sengen og sofaen, slik at jeg kan flytte inn fortest mulig! Foruten lange leveringstider, har jeg nemlig det meste i boks allerede. Det eneste som gjenstår er å bestemme seg for hvilken tv-benk jeg vil ha. Ingen enkel nøtt.


Her kan dere se hva jeg har puslet med i dag! Jeg satt og tegnet tegning på tegning, hvor jeg plasserte møblene forskjellige steder, da min (smarte) mor foreslo at jeg heller kunne lage én skisse av rommene og lage utklipp av møbler slik at jeg enkelt kunne flytte rundt på de så mye jeg ville. Genialt, og ikke minst tisdssparende! Nå har jeg funnet ut av den mest fornuftige planløsningen, og gleder meg bare enda mer til å innrede! Vi får se hvordan bloggingen blir fram til da, men jeg lover å komme mye sterkere tilbake så snart jeg er på plass i leiligheten!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

HOME & INTERIOR, WANTIES

DINING CHAIR: BOHUS • SOAP PUMP: NORDSTJERNE • BATH TOWELS: LEXINGTON HOME
PILLOWCASE: LEXINGTON HOME • LAUNDRY BASKET: HOUSE DOCTOR • CEILING LAMP: VITA EOS
BOILERS & FRYING PAN: EVA TRIO • VASE: LYNGBY • PLACEMATS: LEXINGTON HOME


Nå som jeg snart skal flytte er det ingen hemmelighet at jeg har fått interiør på hjernen. Jeg klarer nesten ikke tenke på annet! Jeg elsker å innrede, og for aller første gang i mitt liv har jeg en hel leilighet til disposisjon helt for meg selv. Det er ingen andre enn jeg som bestemmer hvordan ting skal være, og det er en utrolig befriende tanke! Idag klarte jeg endelig å bestemme meg for hvilken sofa jeg skal ha, og jeg er fornøyd med valget. Sett bort ifra sengen er det jo der man tilbringer mest tid i hjemmet, så det er viktig at man trives med den. Leiligheten er ikke verdens største, så jeg har vridd hjernen min et par ganger for å finne ut hvordan det er lurest å innrede stuen. Foreløpig har valg av spisebord falt på et søtt, lite uttrekkbart bord fra IKEA. Det kan jeg bruke både som skrivebord og spisebord, med mulighet for å lage plass til flere gjester også. Det blir nok ingen stoler fra HAY i denne omgang, men etterligningen fra Bohus må jeg si er veldig fin! Ellers sikler jeg på alt av tekstiler fra Lexington og de sorte vasene fra Lyngby.. Nei, nå skal jeg legge meg og drømme om interiør ♥


Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, HOME & INTERIOR

· GOT MYSELF A NEW HOME ·

Hei dere! Beklager at jeg er så fraværende her inne om dagen, men her har det virkelig skjedd mye på kort tid! Siden jeg på lørdag fikk vite at jeg måtte flytte ut innen 1. juli har jeg allerede rukket å finne drømmeleiligheten. En liten, koselig perle i et nybygg, litt ute på landet - akkurat hva jeg ønsket meg! Man tenker jo alltid at man ikke skal gå for det første og beste man finner, men nå skal det sies at jeg har vært forberedt på at jeg kanskje måtte flytte ut i sommer, og har derfor vært innom Finn en god del ganger de siste ukene. Denne leiligheten har alt jeg ønsket meg, og mere til, så da var det bare å hive seg rundt! Igår skrev jeg kontrakt, og innflyttingsdato er allerede 1. juni! Bare fire korte uker til! Det er selvfølgelig litt vemodig og måtte flytte fra Else, vi har hatt det så fint sammen som roomies siden januar i fjor. Jeg er veldig glad for at tilfeldighetene førte oss sammen dette året, jeg har kun gode minner å se tilbake på. Og det er veldig fint! Etter over et år på den bråkete byggeplassen kalt Damsgård, blir det en stor forandring å flytte ut til det stille, fredelige landet. Mange undrer seg over hva jeg skal helt ut der etter, men jeg vet jeg kommer til å stortrives med bondegårder og turområder som nærmeste nabo! Denne måneden har jeg mye planlegging å gjøre, og jeg gleder meg til å la dere ta del i prosessen! Idag skal jeg blant annet kjøpe sofa! Spennende tider!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, TIPS & INSPIRATION

· HELLO MAY, PLEASE BE GOOD ·

Endelig mai! Uansett hvor glad jeg måtte være i april, det er jo tross alt bursdagsmåneden min, så er mai alltid mer enn velkommen hos meg! Det blir for alvor varmere i luften, de fine kirsebærtrærne i sentrum blomstrer og sommeren er så nær at du automatisk blir i bedre humør. Alt blir så mye bedre med litt temperatur i luften og flere solskinnsdager! Det er heller ingen hemmelighet at jeg elsker 17. mai, kanskje aller mest fordi det er en av årets få muligheter til å få tatt i bruk den fine Fanabunaden min. Norges fineste bunad etter min mening! Jeg elsker å planlegge og skrive lister, og etter inspirasjon av flere blogger tenkte jeg å lage en to-do liste for den kommende måneden!


· MY MAY TO-DO LIST ·

1. Være mye i aktivitet ute. Gå mange turer på fjellet med venninner og ta i bruk sykkelen min som akkurat har vært på service. Jeg er glad i å trene på treningssenter, men ingenting slår å være ute i frisk luft omgitt av fin natur. ✓

2. Finne et nytt sted å bo! Else og min sin tid som roomies er snart forbi, og jakten på ny leilighet er allerede igang. Jeg kjenner at jeg er litt ferdig med by-støy og har derfor lyst til å finne meg en fin, liten leilighet litt utenfor byen! ✓

3. Ettersom jeg skal flytte er kluet å ha minst mulig ting å flytte. Denne måneden skal jeg derfor for alvor ta en vårrengjøring i alt av skuffer og skap. Å flytte er en unik mulighet til å starte med helt blanke ark. ✓

4. Vaske sminkebørstene mine. Dette burde jeg allerede gjort hver måned, men det er så alt for lett å utsette. Jeg blir rett og slett helt kvalm av å tenke på alle bakteriene som koser seg i hårene på børstene...

5. Bestille frisørtime, så jeg blir hårfin til sommeren. Sist jeg var hos frisøren er helt tilbake i august! ✓

6. Mai byr på mer sol og varme, og fotografering blir med ett en hel del enklere. Denne måneden skal jeg derfor å være mye mer aktiv på bloggfronten enn jeg har vært den siste tiden.

7. Spise mer frukt og grønt. Favorittene mine, jordbær og vannmelon, begynner å bli så friske og gode nå! Så det er bare å benytte anledningen og spise mer av det! Jeg ønsker også å spise mer grønt til middagen.

8. Ta min første kjøretime. Jeg kjente hjertet mitt nesten hoppet over et slag nå, haha. Men i en alder av 24 er det faktisk litt flaut å si at jeg aldri har øvelseskjørt. Da jeg rundet 20 og skjønte jeg ikke kom til å ta lappen med det første, lovet jeg meg selv at jeg skulle ha den innen jeg fylte 25. Nå har jeg tid og anledning, så det er bare å hoppe i det!

9. Gjennomføre i hvert fall 2, men helst 3, treningsøkter på treningssenteret hver uke.

10. Sist, men ikke minst; «rydde» macen og iPhonen for unødvendige filer, apper og bilder. Dette har jeg utsatt alt for lenge, og jeg får daglig påminnelser om at det snart ikke er mer lagringsplass. Kjedelig, men det må til!

Likes

Comments