MONTLHY LISTS


Om bare noen timer er vi endelig i mars dere! Denne vinteren har føltes lenger og mørkere enn jeg kan huske at noen vintre har vært tidligere. Før plaget ikke mørket meg noe særlig, jeg syntes bare det var koselig med mørketid. Men nå.. Nei, hjelpe meg. Nå kan jeg ikke forstå hva jeg tenkte med. Det er jo ingen hemmelighet at man blir glad av sol, så jeg ser veldig frem til våren vi har i vente nå! Så får vi bare krysse fingrene for at den blir mild og god. Det er siste dag i måneden, noe som betyr.. månedsoppsummering!Månedens høydepunkt?

Denne måneden som forrige må jeg nesten si Oslo-turen! Det er alltid godt med litt andre impulser, og jeg har som sagt blitt veldig glad i Oslo som by. Før var jeg ikke helt overbevist, men nå som jeg har blitt bedre kjent med byen og har så mange jeg er glad i boende der, må jeg si at jeg har endret mening! Og nå må jeg faktisk bare nevne det nå som vi snakker om Oslo; jeg gikk rett forbi SKAM-Even på Karl Johan (!!) Altså, jeg tror jeg ble mer starstruck enn om jeg hadde sett Leonardo DiCaprio liksom. Jeg turde ikke si hei da, haha.

Månedens nedtur?

At jeg ikke turde si hei til Even........ Hehe, neida. Men jeg angrer litt på at jeg ikke fikk tatt en real selfie med han altså! Dumme sosiale antenner som alltid skal la 'kjendiser' få 'være i fred', haha.. Det er jo ikke akkurat som at jeg kommer til å gå rett på han igjen!

Månedens mest brukte plagg?

Mine nye pologenser i deilig kasjmirmiks som jeg blant annet har på meg i dette innlegget. Den er så utrolig god og myk at jeg har lyst til å bruke den hele tiden! Jeg har virkelig fått øynene opp for Premium Quality-avdelingen til H&M i det siste, så mye fint til en OK pris!Månedens beste kjøp?

Ullkåpen jeg fikk på supersalg hos Holzweiler! Og selvfølgelig det nye kameraet mitt! Sistnevnte er mest sannsynlig årets beste kjøp ♥ Fotografigleden min har bare skutt i taket siden jeg endelig fikk kloen min i det. Og den tror jeg bare vil bli større med tiden!

Månedens tv-serie?

Unge Lovende (!!) Jeg elsket virkelig første sesong, og har gledet meg som et barn siden til andre sesongen skulle komme. Jeg slukte hele greien på en kveld, og er litt småtrist for at det ikke er mer.. Please lag en sesong tre! En utrolig herlig, ekte og fengende serie alle burde få med seg. Elsker at Norge kommer med så mye bra TV for tiden. Nå er jo sesong fire av SKAM rett rundt hjørnet og, hurra!

Månedens bok?

Her må jeg nesten si Capture Your Style av Aimee Song. Jeg har lenge hatt lyst til å lese den, men da jeg aldri fant den i butikk utsatte jeg det. En dag tenkte jeg bare 'søren heller, jeg bestiller den på nett!' Det angrer jeg absolutt ikke på. Her er det mange gode tips om hvordan man kan ta bedre bilder til blogg og Instagram. Perfekt for meg som ønsker å bli bedre på antrekksbilder!Månedens beste oppskrift?

Denne måneden har jeg laget mye godt, og nytt! Det lønner seg å ha oppskriftsspalte på bloggen, da blir man 'tvunget' til å tenke i nye baner og løsrive seg fra de kjedelige vanene sine. Denne måneden holder jeg en knapp på min 'jukse-versjon' av overnight oats.

Månedens mest leste innlegg?

Innlegget hvor jeg delte 10 ting om meg. Det er tydelig at dere liker når jeg er litt mer personlig, noe som er fult forståelig. Så det er noe jeg skal prøve å være litt mer av fremover, det er bare ikke alltid like lett å vite hva og hvor mye..

Hva gleder jeg meg til i mars?

Nå ble det ingen Geilo-tur som jeg skrev at jeg gledet meg til i februar. Men nå i mars har vi booket hytte, og jeg skal tilbringe en hel uke på min favorittplass! Gleder meg helt vilt! Jeg fikk nye slalomski til jul, og har bare fått prøvd de en gang. Så det skal bli gøy å få prøvd seg litt mer! Og så gleder jeg meg naturligvis til Oslo i morgen. To turer på én måned, da er hun her mer enn fornøyd!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

FASHION, TIPS & INSPIRATION

SPONSET UNDERTØY


Ved forrige Oslo-besøk var jeg som sagt innom Mildh Press en liten tur for å ta en titt på Wacoals nye undertøyskolleksjon. Jeg er generelt litt sløv når det kommer til undertøy. Det går mye i Calvin Klein sports-bh'er og bomullstruser fra VS. Aller mest fordi jeg rett og slett ikke kan fordra 'ordentlige' bh'er. Men nå må jeg innrømme at jeg er blitt litt undertøysfrelst! De hadde så mye fint utstilt i delikate farger og nydelige materialer. Vi ble også målt av en undertøysekspert, som fint kunne fortelle meg at jeg har brukt helt feil størrelse i alle år.. Bh'en jeg fikk med meg hjem sitter som et skudd, ja faktisk nesten like godt som den kjedelige Calvin Klein bh'en!Denne er super da jeg kan ha den under lyse plagg i sommer uten at den synes for godt!• • •

Jeg kommer nok aldri til å gå helt frivillig med en pushup-bh til hverdags, men en bralette som dette passer meg perfekt! Det er altså ingen grunn til at man ikke skal kunne ha det komfortabelt samtidig som man føler seg litt ekstra fin under klærne.. ♥ Jeg anbefaler alle som føler bh'er bare er et herk til å dra innom en undertøysbutikk og bli målt av en profesjonell. Riktig størrelse har alt å si!


Likes

Comments

FASHION, TIPS & INSPIRATION


• • •

I kveld tenkte jeg at jeg kunne komme med et lite bloggtips til dere! Jeg leser mindre og mindre blogger, men jeg har noen favoritter jeg enda må innom et par ganger i uken. Dere har gjerne hørt om denne før, men Paris in Four Months skrevet av svenske Carin Olsson er absolutt en blogg verdt å følge med på. Jeg har fulgt henne siden hun startet opp bloggen da hun flyttet til Paris for fire måneder tilbake i 2012. Siden den gang har hun flyttet til Paris permanent, fått nærmere en million følgere på Instagram og gjort fotografjobber for store motehus som Dior, Cartier og Chanel. Bare en helt vanlig jente, som en dag bestemte seg for å følge drømmen. Så. vanvittig. kult (!!!) Bloggen hennes gir meg en litt sånn følelse av at alt er mulig bare du tror på deg selv og jobber hardt nok for det. Hun har et fantastisk øye for fotografi, og jeg tar meg selv ofte i å bla langt tilbake i arkivet gang etter gang. Mitt blogg-forbilde om man kan si det slik!


Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, WHAT I WORE


Hei fra en som sov alt for lenge i dag! Jeg våknet ikke før nærmere 12, noe som er sent selv for en syvsover som meg. Men godt var det, jeg tror jeg trengte det! Nå sitter jeg og koser meg med kaffe på sengen mens jeg skriver til dere. Og dagens frokost er snoperester fra i går, haha.. Søndager altså, jeg elsker de! Ellers gikk det akkurat opp for meg at det kun er tre dager igjen av februar. Tenk at det snart er vår! Jeg får nesten litt sommerfugler i magen av å tenke på plussgrader, kirsebærtrær og klær ikke-bestående av ull. Og selvfølgelig bursdagen min, som er like rundt hjørnet! Akkurat det gjør nok kanskje våren litt ekstra spesiell for meg!Knit H&M
Teddy jacket Zara
Faux leather pants Zara
Shoes Converse• • •

I går skjedde det forresten noe veldig moro! Jeg har jo brukt We Heart It i alle år. Både til å samle på fine bilder jeg liker og til å poste noen av mine egne. Uten å helt vite hvordan har jeg klart å få over 16 000 følgere. Og i går kontaktet en fra We Heart It meg gjennom Instagram og lurte på om hun kunne poste et av bildene mine på profilen deres. De har over 700 tusen følgere, så jeg sa selvfølgelig ja! Lille meg, med den lille bloggen min på en så stor Instagram-profil, haha. Bildet de valgte kan dere se her. Utrolig moro!


Likes

Comments