MONTLHY LISTS


Tenk at vi allerede har kommet til månedens siste dag! Jeg kommer rett og slett ikke over hvor fort jeg synes tiden går om dagen. Jeg synes likevel jeg har rukket å gjøre mye denne måneden, og gleder meg veldig til alt som skjer i april. Bursdagsfeiring for å nevne noe! Denne måneden som de andre har jeg oppsummert i et lite innlegg. Jeg synes det er så fint å reflektere over tiden som har vært, det gjør at man kanskje tar enda litt bedre vare på minnene. Så her kommer månedens oppturer, nedturer og mine mars-favoritter!Månedens høydepunkt:

Geilo, Geilo, Geilo... ♥ Og Osloturen såklart! Selv om vi var vanvittig uheldig med været nesten hele uken, var det veldig deilig å koble helt ut fra alt og bare 'være' litt. På Geilo finner jeg en egen ro jeg ikke finner noe annet sted. Jeg tror det er en kombinasjon av at det føles litt som 'hjemme' da jeg har vært der mye helt siden jeg bare var noen måneder gammel og at det er verdens koseligste sted på jord!

Månedens nedtur:

Alt dette dårlige været som forfølger meg uansett hvor enn jeg er, haha. Jeg var uheldig med været både i Oslo og på Geilo. Og la oss ikke snakke om været her i Bergen en gang... To antrekksinnlegg i hele mars er jo litt krise. Krysser alt jeg har for at april blir bedre!

Månedens fineste dag:

Mars har bydd på mange fine og koselige dager. Men om jeg skal trekke ut én spesiell må det være dagen mamma og jeg spiste middag på Hallingstuene på Geilo. Verdens beste mat! Jeg er helt frelst over den restauranten der, og ble nesten starstruck da sjefskokken, Frode Aga, sa hei til meg, haha. Jeg tror det har litt med all denne Masterchef-tittingen min, jeg har fått en ordentlig respekt for kokkeyrket!Månedens oppskrift:

Ettersom det har blitt en del reising hit og dit har jeg ikke fått lekt meg like mye på kjøkkenet som jeg hadde håpet denne måneden. Men jeg må nesten trekke frem min nye oppskrift på avokado toast som månedens favoritt! Det var så sinnsykt godt!

Månedens TV-serie:

Riverdale! Jeg er litt sånn som mister interessen for serier dersom de blir snakket for mye om. Det var kanskje derfor jeg begynte å se på 'Game of Thrones' flere år etter alle andre. Men uansett, "alle" snakker om 'Riverdale' om dagen. Og jeg tenkte at jeg for en gangs skyld skulle gi det en sjanse tross hypen. Og dere, det er så bra! Midt i blinken for meg som elsker litt sånn mystiske tenåringsdramaer.

Månedens beste film:

Denne måneden har jeg sett overraskende lite film. Men i helgen var jeg på kino med en venninne og så Beauty and the Beast. Jeg elsker Disney, og synes det er så gøy at de har begynt å lage spillefilmer av klassikerne. Synes absolutt filmen var verdt turen!Månedens beste kjøp:

Denne måneden har jeg vært flink jente og latt bankkortet hvile litt. (Grunnen finner dere to punkter under her.) Men jeg må si at jeg enda har et ganske stort crush på sweatshirten med rosa fuskepels på armene. Ellers har jeg blitt veldig glad i den nye Anine Bing genseren min med USA-print! Den skal dere snart få se i en antrekkspost forhåpentligvis veldig snart.

Månedens mest brukte plagg:

Det kommer vel ikke som noen bombe at det har gått veldig mye i.. collegegensre! Behagelig, fint og sporty! Det er avslappet og passer veldig fint til hverdagsantrekk. Og også lett å style både opp og ned. Like kult til jeans som til skjørt, og sneakers som til hæler. I love it!

Månedens wantie:

Åå, som jeg drømmer om å utvide den lille veskesamlingen min om dagen! Jeg har et prosjekt på gang der jeg selger unna klær jeg ikke lenger trenger eller bruker, og håper jeg i løpet av neste måned kan få realisert veskedrømmen min. Jeg har vært veldig frem og tilbake mellom en veske fra Céline og en fra Saint Laurent, men jeg tror jeg har landet på en nå. You'll have to wait and see.. ♥


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, BEAUTY


It sure was time for a change!

Etter over fire år som 'brondine' fant jeg ut at det var på tide med en liten forandring, og nå er jeg plutselig blond igjen! Jeg har jo vært lyseblond mesteparten av mitt liv, så det var en merkelig følelse å endelig føle meg som 'meg selv' igjen. Jeg har trivdes veldig godt med min helt naturlige farge, som jo har blitt litt mørkere med årene, men det er noe med det friske, kalde blonde som spriter opp looken litt! Jeg gikk for kalde, veldig lyse striper som startet et par cm fra røttene. Jeg ba hun rett og slett om å gi meg 'ettervekst'. Balayage heter visst denne metoden. Jeg er i hvert fall superfornøyd, som jeg alltid er etter et besøk hos min faste frisør. Jeg er faktisk litt usikker på om jeg vil røpe navnet hennes, da hun allerede er vanskelig nok å få time hos, haha.. Vi er vel flere som tenker slik? God kveld alle! ♥


Likes

Comments

LIFESTYLE, MY BEST RECIPES


Jeg trodde jeg allerede visste hvordan man lagde gode avokadotoaster.. inntil i går! Da jeg skulle lage akkurat det til lunsj fikk jeg plutselig et innfall om å spice den opp litt mer enn jeg normalt gjør. Jeg så på dijonsennepen i kjøleskapet fra juletider og tenkte det var verdt et forsøk. Og for en smakskombinasjon! Tenk at jeg ikke likte dijonsennep før? Her ga det liksom den ekstra 'punchen' til retten, som de alltid sier på Masterchef, haha. Jeg hadde blitt mer enn fornøyd om jeg hadde blitt servert dette på en fancy kafé i New York. Så godt var det faktisk! Lov meg at dere prøver en gang! Full oversikt over hva jeg hadde på min finner dere litt lenger nede.· Ingredients ·

Spirer / Sprouts
Rødløk / Red onions
Grovbrød / Whole wheat bread
1 moden avokado / 1 ripe avocado
Cherrytomater / Cherry tomatoes
Dijonsennep / Dijon mustard
Pepper / Black pepper
Lime / Lime

· For a very tasteful avo toast do this.. ·

1. Rist et par skiver av grovbrød.
2. Mos en avokado og smak til med litt pepper og lime.
3. Smør et tynt lag med dijonsennep på skivene og deretter avokadomos.
4. Kutt opp noen tomater og litt rødløk i ønsket størrelse.
5. Ha på tomatene, løken og litt spirer.
6. Og nyyyt.. ♥• • •

Jeg får helt vann i munnen bare av å se på bildene her nå, så jeg tror jammen meg at jeg må lage det til lunsj i dag også. Og dette inspirerte meg også til å bli litt mer 'vågal' på kjøkkenet. Nå er ikke litt dijonsennep det aller mest vågale akkurat, men dere skjønner hva jeg mener! Prøve ut nye ting oftere og eksperimentere litt mer utenom det vanlige. Mat kan jo være så gøy!


Likes

Comments

EVERYDAY LIFE, HOME & INTERIOR


I går ble jeg enig med meg selv om at denne uken fikk starte i dag, på tirsdag. Du vet sånne dager der ingenting går din vei? Vel, både fredagen, lørdagen OG søndagen min var slik. Derfor var jeg passe matt når mandagen kom, haha.. Men da jeg våknet opp til strålende sol i dag, bestemte jeg meg bare for at dette skulle bli en bra dag. Og det har det virkelig vært så langt! Jeg har fått tatt masse bilder til bloggen, kjøpt blomster, handlet inn mat til uken og fått unnagjort litt skole. Jeg har trolig vært mer effektiv bare i dag enn hele helgen og mandagen kombinert. Veldig deilig å føle seg litt 'på' igjen! Utrolig hva litt sol og blå himmel kan gjøre med humøret altså!Her om dagen fant jeg to sett med noen utrolig søte kopper. Tenkte å vise dem i et eget innlegg senere!


• • •

Litt friske blomster i hjemmet er for meg et must når solen endelig titter frem, og i dag falt valget på en nydelig bukett med germinier. Ikke ofte jeg har den typen! Til lunsj i dag lagde jeg noe som smakte så godt at jeg faktisk er nødt til å dele oppskriften med dere. Så følg med i morgen! Nå skal jeg ut og nyte solen enda litt til. Håper dere har hatt en fin dag, og at solen skinner for dere også ♥


Likes

Comments