Contains affiliate links


Jeg får aldri nok av søtt tilbehør til håret, og da jeg kom over dette hårbåndet fra DAY hos Høyer ble jeg solgt på stedet. Jeg liker en litt bohemsk (men likevel minimalistisk) look om sommeren, og dette synes jeg gir det perfekte uttrykket. Jeg elsker at man bare kan sette håret opp i en enkel dott, tre på hårbåndet og så er man good to go. Og så er det så lekkert til litt bølger i håret også!


Likes

Comments


Jeg fikk litt penger i gave til 25-årsdagen min, og for de ønsket jeg å kjøpe noe av betydning, og som jeg vil kunne ha med meg i flere år. Jeg har lenge hatt lyst på dette smykket fra Trine Tuxen, og tenkte at dette var den perfekte anledningen til å unne seg akkurat det. Jeg er så fornøyd! Og jeg elsker det litt diskret motivet av stjernetegnet mitt, som er 'Væren'. Det gjør det også litt mer personlig ♥

Ellers har jeg hatt en veldig fin dag så langt, det er jo så fint vær om dagen! Jeg føler endelig at formen min er stigende og i morges sminket jeg meg for første gang på over en uke. Nesten så jeg hadde glemt hvordan jeg så ut med, haha. Nå har jeg akkurat kommet inn døren etter en liten tur til byen med Caroline. Vi spiste lunsj på Joe and The Juice og gikk bare rundt og tuslet i det fine været. Straks står taco og Netflix på menyen - jeg kan endelig gape igjen (!!!) En funksjon jeg aldri, aldri skal ta for gitt igjen, haha..


Likes

Comments


Jeg har vist dere jakken før, men hadde likevel lyst til å vie et eget innlegg til de to skattene her! Mange av dere har spurt om skjørtet etter forrige innlegg hvor man fikk se en liten smakebit, så jeg tenkte jeg kunne si litt om det! Jeg kjøpte det hos Brandy Melville sist jeg var i Oslo. De holder til i Bogstadveien og har mye søtt og fint, spesielt av sommerklær! Jeg har jo nevnt tidligere at jeg var på jakt etter et rosa skjørt i kordfløyel, så jeg ble veldig glad da jeg kom over dette! Jakken fra Samsøe Samsøe er fremdeles vårens beste kjøp ♥ Jeg gleder meg til å bruke de både sammen og hver for seg. Ser for meg disse sammen med en kul tee og sorte skinnsandaler!Hei forresten! Jeg hater de periodene det går flere dager mellom hver oppdatering, men her har det bare ballet litt på seg i det siste. Siden torsdag forrige uke har jeg ligget rett ut med feber og store smerter grunnet en infeksjon etter å ha fjernet en visdomstann. SÅ utrolig kjedelig! Det er uten å overdrive noe av det mest smertefulle jeg noensinne har opplevd. Kjeven min har naturligvis låst seg helt, så jeg har kun levd på yoghurt, kålrabistappe, eggerøre og smoothier hele uken. Tror jeg a-l-d-r-i har vært så matlei.. Jeg måtte til og med gå til innkjøp av en barnetannkost, da jeg ikke klarer å gape høyt nok til en vanlig. Er det mulig! Jeg ligger seriøst daglig og dagdrømmer om dagen jeg klarer å bite over en tacolefse igjen, haha. Men nå begynner det endelig å bli bedre! Og hey, solen skinner og macbook-laderen min kom i posten i går! Nå skal jeg gå en rolig tur i finværet, det hjelper uansett hva. (Håper dette betyr at jeg er tilbake!)


Likes

Comments